Maak direct een afspraak

Werkgebied

Spoeltman Bouw  is garantie voor Kwaliteit

Spoeltmanbouw is een regionaal bouwbedrijf dat werkzaam is in de wijde omgeving van Gendt (gemeente Lingewaard). In Huissen, Bemmel, Arnhem en Nijmegen zijn wij dagelijks aan het werk. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en wij doen er alles aan om uw bouwproject vlekkeloos en zonder zorgen te laten verlopen. Kwaliteit is voor ons meer dan alleen het te leveren product, ook onze kennis, betrokkenheid en u ontzorgen is een door ons geleverde kwaliteit wat u op de bouwplaats terugziet.

Spoeltman Bouw biedt u een totaal oplossing. Uw bouwproject is bij ons in goede handen. Van idee tot ontwerp van vergunning tot uitvoering. Hierbij wordt geen onderscheid gemaakt in grote of kleine projecten, elke opdrachtgever krijgt bij ons de aandacht, projectbegeleiding en de vakmanschap die nodig is om de kwaliteit te waarborgen waar Spoeltmanbouw achter staat.

U kunt bij ons terecht voor renovaties, verbouwingen, nieuwbouw en onderhoud van uw vastgoed. Wij werken voor particulieren en professionele opdrachtgevers zoals zorginstellingen, gemeentes, woonstichtingen en vastgoedbezitters.

Een aantal voorbeelden:

In Elst (gemeente Overbetuwe) is in Park Lingezegen Paviljoen Bredelaar gerealiseerd een uitkijk punt wat een mooi uitzicht bied over Bemmel en Elst. Renovaties van woningen zijn door ons uitgevoerd in Doornenburg, Gendt en Bemmel. Dak vernieuwingen, isoleren van woningen en het uitbreiden van uw woning behoren  tot de mogelijkheden. Maar ook als uw denkt over een nieuwe keuken of badkamer bent u bij ons aan het juiste adres. Neem contact met ons op en wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

Mocht u geïnteresseerd zijn in een nieuwbouw woning bekijk dan eens onze gerealiseerde woningen, nieuwsgierig wij vernemen dit graag. Ook buiten de regio Arnhem – Nijmegen komen wij graag vrijblijvend bij u langs.