Maak direct een afspraak

PERSOONLIJK

Professioneel
Betrouwbaar
Gemotiveerd
Flexibel 

Bovenstaande woorden zeggen iets over mij, zowel zakelijk als privé, en daarmee ook over Spoeltman Bouw.

Na een studie aan de HTS in Arnhem te hebben gevolgd en een aantal jaren in Delft te hebben gestudeerd, was het voor mij tijd om te beginnen als werkvoorbereider. Ik ben begonnen bij diverse aannemingsbedrijven om de kneepjes van het vak te leren, daarna als projectleider bij SpoeltmanBouw in Gendt. Ik heb in de acht jaar als projectleider in Gendt diverse prachtige werken mogen realiseren: het Over Betuwe College in Huissen, de Werenfridusschool in Bemmel, het Kulturhus in Angeren, maar natuurlijk ook diverse woningen en verbouwingen voor particulieren.

Op 22 februari 2013 ben ik directeur geworden van SpoeltmanBouw; ik heb het stokje van mijn vader Jos Kuijer overgenomen. Hij is 40 jaar werkzaam geweest bij Spoeltman Bouw en voor hem werd het tijd om een stap terug te doen. Voor mij een kans die ik met beide handen heb aangepakt en met veel enthousiasme leid ik dit prachtige bedrijf.

SpoeltmanBouw is een toegevoegde waarde voor een opdrachtgever. We hebben alle kennis in huis om van het begin tot het eind een prachtig project binnen een gesteld budget te realiseren. Van idee tot ontwerp, van vergunning tot het realiseren van het plan.
Ons team op de bouwplaats en het kantoor geeft dagelijks een visitekaartje af door hun
vakmanschap en gemotiveerde inzet.

Wij denken niet in problemen maar in oplossingen.

Heeft u een plan of een idee ik ga hier graag met u over in gesprek.

Ester Kuijer