Neem contact met Spoeltmanbouw op

NIEUWBOUW WOONHUIS ELST

Project:
Nieuwbouw woonhuis aan de Morel in Elst

Opdrachtgever:
Particulier

Architect:
Van den Berg Houten Architecten

Omschrijving:
Woonhuis is uitgevoerd in ClickBrick gevelstenen van Daas Baksteen met aluminium kozijnen en opvallende aluminium dagkanten. ClickBrick is een droogbouwstapelsysteem wat betekent dat er geen specie of lijm wordt gebruikt om de stenen te verwerken, maar het wordt door middel van rvs clips bevestigd. Dit heeft als groot voordeel dat de gevel in zijn geheel kan worden hergebruikt. De constructie kan namelijk snel en eenvoudig worden afgebroken en weer worden opgebouwd.

Bij de ClickBrick is er slechts sprake van een minimale schaduw- of schijnvoeg waarbij de vorm, kleur en structuur van de gevels optimaal tot hun recht komen.

Deze gevelbekleding is onderhoudsarm omdat er geen voegen in zitten.