Neem contact met Spoeltmanbouw op

Projectleider

Wat ga je doen?
Als projectleider ben je technisch, financieel en operationeel verantwoordelijk voor diverse projecten. Je verzorgt het traject van uitbesteding, draagt zorg voor de planning, coördinatie en begeleiding van de projecten, zowel in het voortraject als tijdens de uitvoering.

Je bent een echte alleskunner, van de voorbereiding, tekeningcontrole, de controle van offertes van derden, de inkoop en het overleg met de opdrachtgever en de uitvoerder op de bouwplaats. De gehele begeleiding van een project van start tot oplevering.

Je onderhoudt nauwe contacten met de opdrachtgever en je bent verantwoordelijk voor een optimaal samenspel tussen de verschillende disciplines. Je schept de juiste randvoorwaarden en ziet erop toe dat projecten worden uitgevoerd conform planning, budget, veiligheid en de geldende kwaliteitsnormen.

Je neemt zitting in bouwvergaderingen en voert overleg met alle disciplines op de bouwplaats. 

Wat bieden wij jou? 
Een informele werksfeer binnen een team van professionele en enthousiaste collega’s, die met elkaar een mooi bedrijfsresultaat weten neer te zetten, in samenwerking met de directie en de uitvoerende medewerkers op de bouwplaats.

Vanzelfsprekend horen er bij deze functie een passend salaris en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden die we graag met jou aan tafel bespreken.

Wat we vragen?
Je beschikt over een afgeronde bouwkunde opleiding, je hebt een MBO/ HBO werk- en denkniveau en minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie.

Je beschikt over goed ontwikkelde leidinggevende en organisatorische kwaliteiten,  bent communicatief sterk en hebt uitstekende commerciële en sociale vaardigheden.

Is bovenstaand de functie die jou aanspreekt, aarzel dan niet en neem contact met ons op.