Neem contact met Spoeltmanbouw op

Vacatures Spoeltmanbouw

Projectleider / werkvoorbereider

Voor SpoeltmanBouw te Gendt is #VLSG exclusief op zoek naar een  enthousiaste  en resultaatgerichte Werkvoorbereider (aankomend) Projectleider. Ben jij toe aan de volgende stap en denk jij dat je het in je hebt om hun mooie projecten te begeleiden? Reageer dan nu!

Wie zijn zij?
SpoeltmanBouw is een regionaal bouwbedrijf dat werkzaam is in de regio Arnhem-Nijmegen. Kwaliteit staat bij hun hoog in het vaandel en zij doen er alles aan om hun bouwproject vlekkeloos en zonder zorgen te laten verlopen. Van idee tot ontwerp van vergunning tot uitvoering. Hierbij wordt geen onderscheid gemaakt in grote of kleine projecten, elke opdrachtgever krijgt bij hun de aandacht, de project-begeleiding en het vakmanschap, nodig om hun kwaliteit te waarborgen.

Wat ga je doen?
Als ervaren werkvoorbereider / (aankomend) projectleider ben je technisch, financieel en operationeel verantwoordelijk voor projecten. Je verzorgt het traject van uitbesteding, draagt zorg voor de planning, coördinatie en begeleiding van de projecten, zowel in het voortraject als tijdens de uitvoering. Je bent een echte alleskunner, van de voorbereiding, tekeningcontrole, de controle van offertes van derden, de inkoop en het overleg met de opdrachtgever en de uitvoerder op de  bouwplaats. De gehele begeleiding van een project van start tot oplevering.

Je onderhoudt nauwe contacten met de opdrachtgever en je bent verantwoordelijk voor een optimaal samenspel tussen de verschillende disciplines. Je schept de juiste randvoorwaarden en ziet erop toe dat projecten worden uitgevoerd conform planning, budget, veiligheid en de geldende kwaliteitsnormen. Je neemt zitting in bouwvergaderingen en voert overleg met alle disciplines op de bouwplaats. 

Wie zoeken wij?
Een afgeronde bouwopleiding, je hebt een HBO werk- en denkniveau en voldoende ervaring in een soortgelijke functie. Je beschikt over goed ontwikkelde leidinggevende en organisatorische kwaliteiten,  bent communicatief sterk en hebt uitstekende commerciële en sociale vaardigheden.

Wat krijg je ervoor terug?
Een informele werksfeer binnen een team van professionele en enthousiaste collega’s, die met elkaar een mooi bedrijfsresultaat weten neer te zetten, in samenwerking met de directie en de uitvoerende medewerkers op de bouwplaats. Vanzelfsprekend horen er bij deze functie een passend salaris en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden die we graag met jou aan tafel bespreken.

Solliciteren
Wil je solliciteren? #VLSG verzorgt de werving & selectie namens SpoeltmanBouw voor deze vacature. Heb je interesse in deze positie en wil je solliciteren?  Mail dan je CV + motivatie naar: fer@vlsearchgroup.nl  Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met Ester Kuijer (Directeur SpoeltmanBouw) op: 0481-421144.